Analytics Facebook Pixel Pinterest

Kedvenc helyek, kedvenc ízek, kedvenc válaszok

Néha a legegyszerűbb kérdésekre a legnehezebb válaszolni. Az emberek gyári beállítása, hogy jól akarunk teljesíteni, még akkor is, ha valójában nem tudjuk mi a helyes megoldás vagy, hogy egyáltalán vizsgázunk-e. Elképzeljük, hogy szerintünk milyen választ várnak tőlünk és úgy alakítjuk magunkat, hogy beleilljünk ebbe a képbe.

Akkor üt be a baj, amikor a felépített kép leomlik és ott maradunk mi. Felmerül a kérdés, egy unalmas marketinges jó marketinges, ha az unalmat nem unalmasan adja elő? A megoldást keresve íme a legőszintébb válaszok gyűjteménye.

Kedvenc étterem? Miért?

Szeretnék hazudni, és elhitetni, hogy a fine dining az életem és annyira úrinő vagyok, hogy az angol királynő hozzám jár korrepetálásra.

Azonban az őszinte és mindemellett basic énem nem engedheti ezt. 

ZING Burger. Ennyi. Mic drop.

Eddig is kézműves hamburger volt a horoszkópom, azonban mióta a fogorvosom által utolért a karmám és tartós kapcsolatom kizárólag a  harapásemelőmmel van, a ZING burger lett az életben maradásom feltétele. Lassan egy hónapja nem tudok rágni, így az omlós húspogácsa lett szinte az egyetlen étel, ami elhiteti néha velem: végre szilárd táplálék került szervezetemben. Viva la ZING! Viva la CHILI&SPICY burger!

U.i.: Norbi, ha ezt olvasod… Lehetne ez az utolsó Update titok, nem?

Kedvenc bár? Miért?

Az egyetlen bár, ahová rendszeresen járok a Cserpes Tejivó. Bár kevés a kézműves sör, de szívből ajánlom a habos kakaójukat. ( Ugyanis a koffeint nem bírom. )

Igen, jól látod. A képnek semmi köze a Cserpes Tejivóhoz. De annyira értelmezhetetlen számomra, hogy muszáj volt beszúrnom.

Kedvenc hely? Budapesten? Miért?

Vidéki lányként minddigis a nagyvárosba vágytam és abban reménykedtem, ha törvényesen nagykorú leszek, többet nem kell kötelező kirándulásokon résztvennem. 

Azonban ahogy megöregedtem és az elmém elkezdett megbomlani, rájöttem: Budapesten túl sok a beton. 

Azóta rendszeresen a Budai Arborétumban szoktam elbújni a modern világ elől, és élvezni a nyugalmat, a napsütést és azt az idegesítő fűszálat, ami mindig csikizi valahol az embert.

Kedvenc hely külföldön? Miért?

Két nagy család élt a szép Veronában (…)

… és remélhetőleg egy szép napon én. 


Olaszország életem szerelme, pedig nem is matcheltünk Tinderen. Verona egy mesebeli város, ahol szűk utcák váltják egymást és térkép nélkül teljesen elvarázsolódik az ember. 

Ohh…. és irodalom nerd énemnek élete élménye volt Júlia erkélyén állni és Shakespeare vicceket mondani.

Leave a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük