Úgy kezdtem, mint bárki más. Elégedetlen voltam, nem láttam magam szépnek. Aztán a 15. születésnapomra megkaptam életem első sminkpalettáját. A barátnőim tudták, mennyire izgulok az első bálom miatt, és bele akartak vonni a sminkes őrületükbe. 180 fokot fordult velem a világ..

Attól a perctől fogva tudtam, sminkesnek születtem. Soha nem hittem a szerencsében, én a kemény munka híve vagyok. Talán pont ezért mondhatom el magamról, hogy a csapat fiatalabbjaként, 18 évesen, hivatalos M.A.C Cosmetics sminkes lettem, ami a szakmánkban az egyik legnagyobb elismerés. Azóta rendszeres sminkese vagyok az Operabálnak, a Tattoo magazinnak és a Budapest Fashion Nights-nak. Ott lehettem reklám- és nagyjátékfilm forgatásokon és ott lehettem olyan magyar divattervezők első fotózásán, akik azóta nemzetközi sikerre tettek szert.

De őszinte leszek veletek. Hiába nagy kaland egy magazin oldalán viszontlátni a munkáimat, nekem mindig az esküvők lesznek az igazi szerelem. Ha választanom kell, hogy a szombatomat egy film forgatásán töltsem, vagy Budán egy menyasszony leggyönyörűbb napját megszépítve… Nem is kérdés a válaszom. A menyasszonyi sminkben van valami varázslatos. Van az a bizonyos pillanat, amikor az ara először pillantja meg magát a tükörben. Amikor olyan gyönyörűnek látja magát, mint még soha. Amikor teljesen szabadnak érezheti magát…

… Mert a smink szabadságot ad. A smink segítségével megmutathatod a világnak ki vagy. A sminkes feladata az, hogy meglássa Benned ezt a szabadságot és a felszínre hozza. Egy jó sminkes nem csak megnézi az arcodat, és rátesz „valamit”. Egy jó sminkes megkérdezi, hogy vagy, megismer Téged, kiemeli a személyiséged és a vonásaid különlegességét. A jó sminkes nem elfedi a hibákat, hanem kiemeli a szépségedet.

… Mert minden arc mögött ott egy történet. Amikor ránézek a kedvenc rúzsomra, rájövök, hogy nem a szín, és nem is a márka teszi különlegessé, hanem az az érzés, ami elfog, ha viselem. Magabiztosnak, és igazán, nagy betűs, Nőnek látom magam. Ez a rúzs elmeséli egy megismerkedés történetét, megmutatja a vargabetűket, amiket bejártunk és nyomot hagy valaki arcán, hogy onnan folytatódjon a mese….